sunnuntai 31. toukokuuta 2009

Mies paikallaan

Jyrki Katainen on fantastisen täydellinen puheenjohtaja. Hän tuntee opetuslapsensa paremmin kuin he itse. Katainen tietää jokaisen kokoomuslaisen ajatuksetkin. Kun Kokoomuksen EU-vaaliehdokas Kai Pöntinen vaati vaalimainokses-saan "stoppia sosiaalipummien maahan-muutolle", tiesi Katainen heti, että ei Pöntinen tätä tarkoita. "Mainos antaa väärän kuvan Pöntisen ajattelusta", sanoi Katainen lauantain Helsingin Sanomissa.

Kokoomuksen internetsivusto Verkkouutiset.fi kertoi eilen liikenne-onnettomuudesta: "Auto humalassa katolleen Rantasalmella". Tällaista siitä nyt seuraa, kun bensiiniin on alettu sekoittaa etanolia.

Uusisuomi.fi kertoi, että
Kuu kulki lähimmältä etäisyydeltä Maata 15 vuoteen: "Kuu ohitti meidät 356,613 kilometrin etäisyydeltä, siis 28 000 kilometriä normaalia lähempää. Monelta harvinainen kuuilmiö jäi kuitenkin näkemättä sääolosuhteiden takia." Läheltä sujahti.

MTV3:n Tulosruudussa kerrottiin, että jääkiekkolija Tuomo Ruutu oli saanut NHL-ottelussa alavartalovamman. Kuvapätkästä näki, että Ruutu oli loukannut jalkansa. Seuraavana päivänä oli lehdissä jutut, että kysymyksessä oleva alavartalon loukkaantunut paikka oli nilkka.

kari.naskinen@gmail.com