lauantai 10. huhtikuuta 2010

FC Lahden puheenjohtaja toivoo Kisapuistoon hallia

FC Lahti Oy:n hallituksen puheenjohtaja Urpo Karjalainen on sitä mieltä, että Kisapuistoon pitäisi rakentaa jalkapallohalli. Karjalainen ilmaisee mielipiteensä Suomen Urheilulehden tämän viikon numerossa. Karjalaisen mielestä liigassa pelaamisen edellytyksenä pitäisi kymmenen vuoden kuluttua olla, että kukin seura pelaisi ottelunsa hallissa tai ainakin sellaisella stadionilla, jossa on suljettava katto. Näin olisi mahdollista, että tämän kesälajin liigasarja pelattaisiin talvella.

Sitä Karjalainen ei sano, mitkä tahot näitä luksushalleja rahoittaisivat, mutta ei taida Karjalainen rahoitusalan ekspertti ollakaan.

KARJALAINEN VASTASI:

"Tässähän sen näkee, miten sekä media että sosiaalinen media pahimmillaan toimii. Muistan oikein hyvin, mitkä olivat tarkat vastaukseni Urheilulehden toimittajan kysymyksiin. Kyseisen vastauksen, johon blogissasi viittaat, osalta sanomiseni on tulkittu todella yksioikoisesti. Vastasin nimittäin näin: Olisihan se hienoa, jos olosuhteita voitaisiin kehittää mahdollistamaan ympärivuotinen pelaaminen myös Suomessa, mutta kyseisen kaltainen liigalisenssiehto ei ole mitenkään realistista. Totesin myös, ettei seuroilla eikä julkisella sektorilla tule olemaan potentiaalia tähän.

Vastaukseni on sitten näköjään haluttu tulkita niin, että olen myönteinen kyseiselle ajatukselle. Kunnioitettavana journalistina olisit voinut vähän tarkistaa asioita. Faktaa on myös se, että en ole siinä yhteydessä puhunut Kisapuistosta mitään. Se on ihan sinun oman mielikuvituksesi tuotetta.

Mitä tulee näkemykseesi liittyen kykyyni ymmärtää taloutta ja sen realiteetteja, jätän sen ihan kokonaan muiden arvioitavaksi. Sinulla ei sen arviointiin ole osaltani riittävästi kokemustaustaa." (sähköpostiviesti 12.4.)

kari.naskinen@gmail.com