keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Kokoomus tekee oman eduskuntaennätyksensä

Meillä kokoo-muslaisilla menee nyt niin hyvin, että naurattaa. Kaikki merkit viittaavat siihen, että seuraa-vissa eduskunta-vaaleissa meistä tulee suurin puolue. Melko varmaa on, että tulossa on samalla kaikkien aikojen paras vaalitulos. Tähänastinen ennätyksemme 53 paikkaa on vuodelta 1987, mutta silloin demareilla oli peräti 56 paikkaa. Voi että sitä demarien katkeruutta, kun Kokoomus tulee suurimpana puolueena saamaan enemmän kuin 53 paikkaa.

Tästä vasemmistolaisten katkeruudesta meidän oma sivistys-ministerimme Henna Virkkunen jo aivan oikein huomautti. Kun ei siellä vasemmalla enää menestytä, nousevat kummalliset tunteet pintaan. Henna sitten muodon vuoksi "pyysikin anteeksi" ja oli pahoillaan siitä, että hänen lausuntonsa oli aiheuttanut mielipahaa, mutta itse lausuntoa ei ollut syytäkään pyytää anteeksi.

Näistä viime aikojen puheenaiheista se ihanan puheenjohtajamme Jyrki Kataisen Terijoki-vertaus on myös aiheuttanut kummallista kohua. Sosialistien kansanedustaja Jukka Gustafsson jopa väitti, että Suomen pelastivat sotavuosina sosiaalidemokraattinen puolue ja Väinö
Tanner. Jo on paksua. Hallitustilastoista kylläkin näkee, että sotavuosien kuudessa hallituksessa ministereitä oli yhteensä eniten SDP:llä (28), toiseksi eniten Maalaisliitolla (23) ja Kokoomuksella vain 6, mutta kyllähän tosiasia oli, että Mannerheim ja Ryti pelastivat Suomen.

Toinen sosialistien kansanedustaja Liisa Jaakonsaari sanoi, että Kokoomus kävi Yhdysvalloissa opiskelemassa veljespuolueensa presidenttiehdokkaan John McCainin törkykampanjaa. Katkeraa panettelua taas. McCain on hieno mies ja puheet jostakin törkykampanjasta olivat vain tiedotusvälineiden masinoima temppu.

Kokoomuksen menestys alkoi siitä, kun mainostoimistomme keksi, että aletaan käyttää itsestämme nimitystä "työväen puolue". Siinä oli sama idea kuin Hitlerillä oman puolueensa kanssa, ja sekin nousi vaalivoittajaksi.

Silloin 30-luvulla meillä oli Kokoomuksessakin kova henki päällä. Kokoomus teki välikysymyksen, jossa vaadittiin Juho Sunilan (ML) hallitukselta toimia sosiaalidemokraattisen puolueen lakkaut-tamiseksi. Hallituksen muodostivat silloin Maalaisliitto, Kokoomus, Edistyspuolue ja RKP. Ei se hanke silloin mennyt läpi, mutta nyt näyttää siltä, että vasemmistopuolueet kuihtuvat lähes olemattomiin muutenkin.

Meidän arvostetussa Nykypäivä-lehdessämme oli äskettäin sellainenkin juttu, jossa soviteltiin yhtäläisyysmerkkejä fasismin ja vasemmistolaisuuden välille. En näistä sivistyssanoista oikein ymmärrä, mutta varmaan tuossa kirjoituksessa perää on.

Joka tapauksessa me kokoomuslaiset olemme nyt onnellisia. Hymyilyttää. Me olemme tehneet työtä omien aatteittemme puolesta. Olemmekin jo saaneet aikaan sen, että meidän kannattajamme menestyvät. Olemme sen verran hyvätuloista väkeä, että ei meitä taantumat ja muut mukamas ikävät asiat haittaa. Sosialistien markkinoima hyvinvointivaltio ei oikein meitä varten ollutkaan, koska meillä kyllä on varaa terveys- ja muihin palveluihin, vaikka maksaisivat mitä. Tämä tilanne on vain parantunut viimeaikaisilla päätöksillä, joilla suurituloisimpien verotusta on kevennetty.

Liity Sinäkin, arvoisa lukija, meihin. Jos Sinun vuositulosi ovat vähintään 80 000 euroa, Kansallinen Kokoomus on Sinun puolueesi. Köyhemmätkin voivat kyllä tulla mukaan, sillä on hienoa paistatella Kokoomuksen loisteessa. Jos kaikesta huolimatta haluaa äänestää jotakin muuta puoluetta, kannattaa ainakin sukulaisille ja tuttaville kertoa äänestäneensä Kokoomusta - voittajien imago kannattaa imeä itseensä, niin saa ystäviä, menestystä ja vaikutusvaltaa.

P.S. Olisiko muuten mitään ideaa siinä, että ihmiset saataisiin jotenkin paremmin erottumaan toisistaan? Voisiko esimerkiksi kaikille vasemmistolaisille määrätä pienen punaisen merkin vasempaan hihaan, tai jos on punaiset vaatteet, niin se voisi olla keltainen? Näin nähtäisiin heti se, mistä sivistysministerimme mainitsi: hihaan merkityt olisivat niitä katkeria ihmisiä, jotka eivät hyväksy toisen ihmisten menestymistä.

kari.naskinen@gmail.com