sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Demareita on liikaa

Kun on oletettavissa, että duuna-reiden jou-kossa on paljon dema-reita ja muita katkeria vasemmistolaisia, ovat irtisanomiset suosi-teltavia. Eroon niistä on päästävä. Kaikkein parasta olisi, jos demareita ei olisi ollenkaan. Kokoomuksen kansanedustaja ja yrittäjä, mm. Lahden Uutisten omistaja Eero Lehti on sitä mieltä, että maanteiden pitäisi olla mahdollisimman huonokuntoisia, niin liikenneonnettomuuksissa kuolisi pois paljon demareita. Näin siinä varmasti kävisikin, koska demarit ajavat huonommilla autoilla kuin varakkaat kokoomuslaiset. Kolarista selviää paremmin hengissä Mersussa kuin pienessä Toyotassa.

Samanlainen pulma on Bulgariassa, jossa pääkaupunki Sofian pormestari Boiko Borisov (Kok) sanoi, että maan suurin ongelma on "epäkelpo ihmisaines". Bulgariassa on 7,6 miljoonaa asukasta, joista pormestari pitää epäkelpoina 2,5:tä miljoonaa eläkeläistä, miljoonaa siirtolaista Romaniasta ja 700 000:ta siirtolaista Turkista.

Suomessa odotetaan Kokoomuksen kannanottoa omasta väestörakenteestaamme. Tämän ideologisen lausunnon antajaksi sopii varmasti ministeri Suvi Linden, jolla on hyvä ihmistuntemus - tarvittaessa ihmiset voidaan pakottaa riisuutumaan alasti, jos herrakansalla on epäilyksiä epäilyttävän henkilön ominaisuuksista.

kari.naskinen@gmail.com